Любимият празник на годината вече наближава. Време е да помислите как

...
Любимият празник на годината вече наближава. Време е да помислите как
Коментари Харесай

Годината на Дракона: Ето как трябва да украсите коледната си елха

Любимият празник на годината към този момент наближава. Време е да помислите по какъв начин ще наподобява домът ви, какви ястия ще има на масата и, несъмнено, по какъв начин да украсите коледната елха, тъй че да е модрна и красива. Днес ще ви приказваме за трендовете в новогодишния фон за 2024 година

Според китайския хороскоп, годината ще премине под покровителството на Зеления дървен змей - единственото митично и в това време най-почитано животно от всичките 12 знака. За да може мъдрият, упорит, придирчив, само че обективен Дракон да ви помогне да намерите финансова непоклатимост през идната година, да изградите сполучлив бизнес, да получите покачване, да станете известни или да намерите любовта, би трябвало да се опитате да посрещнете този знак с достолепие. А това може да се случи благодарение на верните украшения.

От антични времена огнедишащото влечуго се счита за знак на императорската власт. Както може би се досещате, скромността няма място тук. Повече искра, пера, бляскавост, шеговитост и разкош в новогодишния фон. всичко би трябвало да е като за посрещането на цар.

Разберете повече в нашата изложба.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР